Deluxe-mallisto

Deluxe-mallisto

DeLuxe Alumitex mallisto vaativan ostajan sisustusmakuun. Suurin tilausleveys voi olla 280cm, korkeus 400cm. Ennennäkemätön mallisto laadukkaita alumiinisia sälekaihtimia väliasennusmallisena tai pinta-asennusmallisena. Minimi tilausleveys 21cm. Alumitex DeLuxe mallistoa ei saa pimentävänä versiona.

Hinta alkaen ei ole neliöhinta, vaan taulukkohinta - Katso omille kaihtimille hinta

View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Sälekaihdinmallisto Alumitex Brushed - Harjattu sälekaihdin
  Alkaen 44,80 €

  Alumitex Brushed sälekaihdinmalliston tilausleveys voi olla 21-280cm, tilauskorkeus 15-400cm. Tilaa tästä laadukas alumiininen sälekaihdin joko väliasennusmallisena tai pinta-asennusmallisena. Tässä mallistossa ei ole vaihtoehtona pimentävää kaihdinta. Brushed malliston kaihtimet valmistetaan normaalikaihtimena, jossa narureiät ovat säleen keskellä.

 2. Sälekaihdinmallisto Alumitex Caruso - Täysin matta sälekaihdin
  Alkaen 44,80 €

  Alumitex Caruso täysmatta sälekaihdinmalliston tilausleveys voi olla 21-280cm, tilauskorkeus 15-400cm. Tilaa tästä laadukas alumiininen sälekaihdin joko väliasennusmallisena tai pinta-asennusmallisena. Tässä mallistossa ei ole vaihtoehtona pimentävää kaihdinta. Caruso malliston kaihtimet valmistetaan normaalikaihtimena, jossa narureiät ovat säleen keskellä.

 3. Alumitex Hammered struktuurisen hopea sälekaihdinmallisto
  Alkaen 44,80 €

  Alumitex Hammered struktuurisen hopeisen sälekaihdinmalliston tilausleveys voi olla 21-280cm, tilauskorkeus 15-400cm. Tilaa tästä laadukas alumiininen sälekaihdin joko väliasennusmallisena tai pinta-asennusmallisena. Tässä mallistossa ei ole vaihtoehtona pimentävää kaihdinta. Brushed malliston kaihtimet valmistetaan normaalikaihtimena, jossa narureiät ovat säleen keskellä.

 4. Alumitex Metallic sälekaihdinmallisto
  Alkaen 44,80 €

  Alumitex Metallic sälekaihdinmalliston tilausleveys voi olla 21-280cm, tilauskorkeus 15-400cm. Tilaa tästä laadukas alumiininen sälekaihdin joko väliasennusmallisena tai pinta-asennusmallisena. Tässä mallistossa ei ole vaihtoehtona pimentävää kaihdinta. Brushed malliston kaihtimet valmistetaan normaalikaihtimena, jossa narureiät ovat säleen keskellä.

 5. Raitaiset sälekaihtimet Stripe mallisto
  Alkaen 44,80 €

  Alumitex Stripe sälekaihdinmalliston tilausleveys voi olla 21-280cm, tilauskorkeus 15-400cm. Tilaa tästä laadukas alumiininen sälekaihdin joko väliasennusmallisena tai pinta-asennusmallisena. Tässä mallistossa ei ole vaihtoehtona pimentävää kaihdinta. Brushed malliston kaihtimet valmistetaan normaalikaihtimena, jossa narureiät ovat säleen keskellä.

 6. Texture - upea ylellinen struktuurinen sälekaihdinmallisto
  Alkaen 44,80 €

  Alumitex Texture sälekaihdinmalliston tilausleveys voi olla 21-280cm, tilauskorkeus 15-400cm. Tilaa tästä laadukas alumiininen sälekaihdin joko väliasennusmallisena tai pinta-asennusmallisena. Tässä mallistossa ei ole vaihtoehtona pimentävää kaihdinta. Brushed malliston kaihtimet valmistetaan normaalikaihtimena, jossa narureiät ovat säleen keskellä.

 7. Woodline puujäljitelmä sälekaihtimet vermat.fi verkkokaupasta
  Alkaen 44,80 €

  Alumitex Woodline puujäljitelmä sälekaihdinmalliston tilausleveys voi olla 21-280cm, tilauskorkeus 15-400cm. Tilaa tästä laadukas alumiininen sälekaihdin joko väliasennusmallisena tai pinta-asennusmallisena. Tässä mallistossa ei ole vaihtoehtona pimentävää kaihdinta. Brushed malliston kaihtimet valmistetaan normaalikaihtimena, jossa narureiät ovat säleen keskellä.

View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
© 2021 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.