Kookosharjamatto RUCO 20mm rullaleveys 100/200cm

20mm NATUR 000 - Harjas 100% kookosta, värjäämätön, pohja tukevaa vettä läpäisemätöntä lateksia - Tilaa matto ensin rullaleveytenä 100/200cm 

 Valitse rullaleveys - Ilmoitettu rullaleveys saattaa heittää +1-2cm - Mikäli haluat täsmällisen kokoisen kookosharjamaton, lisää tilaukseesi leikkuupalvelun merkitsemällä mittakenttään täsmällisen mitan leveys x pituus (cm) kohdassa  "Kyllä, haluan leikkuupalvelun"  - Huomaa, että OMAKOKO leveys ei voi olla valitsemasi rullaleveyttä leveämpi eikä pituus pidempi kuin alla syöttämäsi pituus

Katso hinnat/m alla YKSITYISKOHDAT - Toimitusaika maksusta 3-5 viikkoa

Min: 50.00

Maks: 300.00

Alkaen 0,00 €
Alkaen 71,95 € m

Yksityiskohdat

Kookosharjamatto Ruco paksuus 20mm väri natur 000

Hinta/m rullasta poikki

  • 100cm - 71.95€/m
  • 200cm - 133.95€/m
  • Omakoko + 25% (leveys x pituus)

Tarkka leikkuupituus

Tilauksen matto leikataan tehtaallamme Euroopassa suurempaan pituusmittaan kuin itse tilaus. Mikäli pakkaus avataan ja pituusmitta asetetaan vastaamaan tilauksen pituusmittaa, lisäkustannus +10%. Mikäli tilaaja valitsee kohdan "Suostun siihen, että matto toimitetaan hieman ylipitkänä", ei lisäkustannusta. Tehtaan leikkaama pituusmitta vaihtelee n. +2-5cm tilausmitasta.

Toimituskulu

  • Toimitusvalinnan mukaan

Harjas 100% kookosta, pohja tukevaa vettä läpäisemätöntä lateksia

Uusi kookosharjamatto sisältää valmistuksessa katkottua kookoslankaa, joka pikkuhiljaa poistuu imuriin. Kookosharjamatto on sisääntulon tuulikaappiin erinomainen hankinta. Myös sisääntulon lattiasyvennykseen. Harjaava kookos puhdistaa kengät ja imee erittäin hyvin kosteutta. Kookos myös kuivuu nopeasti. Tämän maton pohja on tukevaa PVC-materiaalia. Pohja ei päästä vettä läpi lattiamateriaaliin. Kookosharjamattoa voi pitää myös ulkotilassa ennen sisääntuloa. Tällöin kookosharjamatto pörhistyy, koska ulkokosteus paisuttaa mattoa. Matto myös hieman tummenee väristykseltään ulkokäytössä. Matto kuitenkin kestää ympärivuotisen käytön ulkotilassa.

Kookosharjamattojen paras asennuspaikka on tuulikaappi sisätiloissa. Mikäli matto asetetaan ulos, kookosharja muuttuu piikkiharjaksesta kaarevaksi. Mikäli matto on suorassa sateessa, matto paisuu ja pörhistyy. Matto kestää ulkoilmaa, mutta maton pohja on tarkistettava ja puhdistettava ajoittain, koska pohjalateksi on läpäisemätöntä materiaalia ja mikäli maton alle on mennyt vettä, se ei pääse haihtumaan sieltä pois. Ennen asettamista ulos, alusta on puhdistettava. Alle jääneet kivi ja sora rikkovat maton pohjaa ja nostettaessa raskas matto saattaa vahingoittua. Mattoa on nostettava aina kahdella kädellä tai rullattava pois. Mattoa ei saa tampata mattotamppaustelineeseen tai seinän kulmaan, koska maton pohja ei sitä kestä mikäli alle jääneet kivi ja sora ovat pohjaa vahingoittaneet. Varsinkin isommat kookosharjamatot saattavat vahingoittua painonsa vuoksi. Paras hoitotoimenpide on kääntää matto kaksin käsin ylösalaisin ja mattotampparilla koputtella maton pohjaa. Näin hiekka tippuu alustalleen ja matto on puhdistettu. Alustan puhdistuksen jälkeen matto käännetään kaksin käsin takaisin oikein päin paikoilleen. Ostaessaan kookosharjamattoa, tilaaja sitoutuu näihin takuuehtoihin.

MATON PUHDISTUS: Kookosharjamattoa ei pestä. Matto imuroidaan säännöllisesti ja kerran vuodessa kesällä käännetään väärinpäin kaksin käsin ja joko hakataan mattopiiskalla pohjaa tai jalalla tampataan pohjaa. Tällöin kertynyt hieno hiekka, jota imuri ei pysty imemään, tippuu alustalleen. Matto asetetaan takaisin paikoilleen kaksin käsin edellisen toimenpiteen jälkeen. Matto on pitkäikäinen ja yli 30v harjasmatto ei ole harvinaisuus. 

Lisätietoja

Lisätietoja
Maton paksuus20mm

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Top customer reviews

Ei arvosteluja

© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.