SMOKE SENS TAHO_SC_NCSE 2401368

Pakollinen varuste kotona

Savuilmaisimet tai palovaroittimet ovat uskomattoman tärkeitä tuotteita kotona. Kun kotiin on asennettu Somfy Smoke Sensor io, se havaitsee savun ja päästää kovan 85 dB:n varoitusäänen

79,95 €

Yksityiskohdat

Somfy Smoke Sensor io -palovaroitin/savuilmaisin

Kodin turvallisuus on tärkeää, ja palovaroittimen asennus on ensimmäinen vaihe turvalliseen oleskeluun. Tyylikkäästi muotoillulla ja järjestelmään kytketyllä Somfyn palovaroittimella älykodin turvallisuus lisääntyy entisestään. TaHomaan liitettynä se lisää turvallisuustekijöitä, mikä on tärkeää kaikille asunnossa oleville. Sen lisäksi, että se päästää kovan hälytysäänen havaitessaan savua, järjestelmä lähettää varoituksen suoraan älypuhelimeen, jolloin voit ryhtyä nopeasti toimenpiteisiin!

Pakollinen varuste kotona

Savuilmaisimet tai palovaroittimet ovat uskomattoman tärkeitä tuotteita kotona. Kun kotiin on asennettu Somfy Smoke Sensor io, se havaitsee savun ja päästää kovan 85 dB:n varoitusäänen, ja Tahoma-järjestelmällä voidaan luoda myös turvallinen reitti ulos. Tällöin savuhälytyksen yhteydessä TaHoman älyjärjestelmä voi nostaa rullakaihtimet ylös ja sytyttää valot, mikä helpottaa poistumista hätätilanteessa.

© 2021 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.