Tarkistusmittauskäynti alk.

Tarkistusmittauspalvelussa Vermat Oy vastaa tuotteen soveltuvuudesta ja oikeista mitoista - Voit myös tilata asennuksen tarkistusmittauksen tekijältä

80,00 €

Yksityiskohdat

Tarkistusmittauspalvelu Pääkaupunkiseudulla - Valitse paikkakuntasi - Tilaa ja maksa. Tuomme näytteet mukanamme. Voit itse katsoa sopiva materiaali kotonasi. Valitse tilauskaavakkeessa mitkä verhotuotteet haluat mitata. Mikäli valitset MUU, ilmoita suunnitelmasi tarkistusmittaajalle. Tuomme mahdollisuuksien mukaan näytteet mukanamme.

TARKISTUSMITTAUSPALVELU SISÄLTÄÄ:

Tarkistusmittauksemme seuraavasti: Maksetun tarkistusmittaus tilauksen jälkeen asentajamme soittaa ja sopii tarkistusmittauksen tilauksen aiheesta/aiheista. Asentajamme tuo ne näytteet mukana, jotka ovat tarkistusmittaus tilauksessa. Tilaajan on siis tiedettävä etukäteen, mistä tuotteista mittaus suoritetaan.

Tarkistusmittaustilaus ei sisällä uusinta käyntiä ja toisten mallien näyttämistä. Yksi käynti / yksi talous / tarkistusmittaustilaus. Vermat tekee käynnin jälkeen tilausvahvituksen/laskun ja hinnoittelu verkkokauppahinnoin, jotka ovat tilaajalle markkinahinnaltaan hyvin huokeat, jopa halvat.

Tarkistusmittauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kaikki yksityiskohdat sovituista tuotteista kohteittain. Tarkistusmittaustilaus sisältää yhden laskennan/kohde ja sen jälkeen yhden muutoksen samoilla mitoilla samoista tuotteista. Tilaajan on siis päätettävä mittausvaiheessa yhdessä asentajan kanssa mikä on tuotteen lopullinen mitta ja asennuspaikka. Uusintakäynti maksaa uuden tarkistusmittausmaksun. 

Tarkistusmittaus ei sisällä ruuveilla karmiin kiinnitettyjen ikkunoiden koeavaamista. Mittaus suoritetaan parvekeverhoja lukuunottamatta huonetilassa. Mikäli tilaajan taloyhtiössä on suoritettu ikkunakarmien maalausta ja ikkunakarmit liimautuneet toisiinsa kiinni, Vermat ei suorita ikkunoiden väkisin avaamista tarkistusmittauksen tai asennuksen yhteydessä. Avaamisen suorittaa tilaajan huoltoyhtiö tai valtuutettu ikkuna-alan yritys. Tilaajan on hyvä varmistaa etukäteen  ikkunoiden esteetön avaus ennen tilaamansa asennuspalvelun toteutusta, jotta ei tule lisäkulua uusintakäynnistä.

Tarkistusmittauksessa tilaajan pyynnöstä voimme mitata yli 340cm korkeat ikkunat, mutta asennusta emme suorita kuin tilaajan asettamilta asennustelineiltä yli 340cm korkeissa tiloissa. Asennus suoritetaan maksimissaan korkeilta A-tikkailta. Jatkotikkaita emme käytä työturvallisuus syistä yli 340cm.

VASTUU

Vermat Oy vastaa tarkistusmittauksen mitoista ja tuotteen soveltuvuudesta mitattuun paikkaan.

TARKISTUSMITTAUSLASKELMAN VOIMASSAOLO AIKA:

Tarkistusmittauksesta toimitetaan tilausvahvistus tilaajan sähköpostiin. Tilausvahvistuksessa maksutiedot ja eräpäivä. Tilausvahvistus aktivoituu maksulla ja poistuu maksamattomana. Eräpäivä päiväyksestä 6 päivää. Tilausvahvistus maksutietoineen ja sisältöineen on voimassa tilausvahvistuksen eräpäivästä 14vrk. Tämän jälkeen maksamattomana tilausvahvistus poistetaan järjestelmistämme. Myöhemmin maksetun laskun Vermatilla on oikeus perua. 

TARKISTUSMITTAUS SISÄLTÄÄ:

Tarkistusmittauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiin mittauksen jälkeisen laskelman. Tilaaja voi muuttaa tilauksen sisältöä ainoastaan samassa aiheessa, ei pyytää uutta laskelmaa toisesta tuoteryhmästä tai saman tuoteryhmän eri aiheesta. Sama aihe voi olla saman aiheen eri hintaryhmät. Tarkistusmittausmaksu sisältää korkeintaan 2x eri hintalaskelmat samaan tarkistusmittausmaksuun. Seuraavista laskelmista Vemalla on oikeus laskuttaa +35e / laskelma.

© 2021 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.