Kuramatto - Palosuojaus Efl

Kuramatto - Palosuojaus Efl

Kuramatot, joissa paloluokitus Efl soveltuvat erinomaisesti kiinteistön ja yritysten käytävämatoiksi. Myös kodin sisääntuloon ja käytävämatoksi. Palosuojaluokitus Efl tarkoittaa mattoa, jonka käyttäytyminen palossa on hyväksyttävää. Efl ei täytä palosuojaluokituksen julkitilavaatimusta matolle, mutta suojatussa tilassa kiinteistön tiloissa ja yritysten käytävillä matto on paikallaan.

Maksa heti, myöhemmin tai osissa - Monipuoliset maksutavat 

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Kuramatto Aqua Luxe kotiin tai yritykseen
  Alkaen 59,95 € m

  Kuramatto Aqua Luxe soveltuu erinomaisesti eteiseen, keittiöön tai käytävämatoksi. Maton hyvä imukyky, villamaisen miellyttävä nukka ja vettä läpäisemätön pohja suojaa lattiaa. Valitse rullaleveys 100cm tai 200cm ja tilaa laadukas eteismatto pituudella 50cm - 500cm - Voit tilata myös OMAKOKO maton valitsemalla alla "Kyllä, haluan myös leikkauksen omaan kokoon"

  Toimitusaika maksusta 3-5 viikkoa

 2. 100% puuvillainen kuramatto Natuflex -
  Alkaen 59,95 € m

  Kuramatto Natuflexin nukka on 100% puuvillaa ja soveltuu erinomaisesti eteiseen, keittiöön tai käytävämatoksi. Maton hyvä imukyky, miellyttävä nukka ja vettä läpäisemätön pohja suojaa lattiaa. Valitse rullaleveys 100cm tai 200cm ja tilaa laadukas eteismatto pituudella 50cm - 500cm - Voit tilata myös OMAKOKO maton valitsemalla alla "Kyllä, haluan myös leikkauksen omaan kokoon"

  Toimitusaika maksusta 3-5 viikkoa

 3. Kiinteistön kuramatto Majestic
  Alkaen 59,95 € m

  Kuramatto Majestic soveltuu erinomaisesti eteismatoksi tai käytävämatoksi. Maton hyvä imukyky, miellyttävä villamainen polyester nukka ja vettä läpäisemätön pohja suojaa lattiaa. Valitse rullaleveys 100cm tai 200cm ja tilaa laadukas eteismatto pituudella 50cm - 500cm - Voit tilata myös OMAKOKO maton valitsemalla alla "Kyllä, haluan myös leikkauksen omaan kokoon"

  Toimitusaika maksusta 3-5 viikkoa

 4. Ulkokuramatto CURLY, rullaleveys 120cm -
  Alkaen 59,95 € m

  Liukuestepohjainen ulkokuramatto Curly - Kokolattiamaton päälle tai lasitetulle parvekkeelle - Katetut tilat. Esimerkiksi uima-allasosastolla kaakelin päälle estämään liukastumisen. Matto on homehtumaton. Suositellaan sisäkäyttöön kosteisiin tiloihin. Saman tyylinen  Spaghetty sopii jatkuvaan ulkokäyttöön.

  Toimitusaika maksusta 3-5 viikkoa

 5. Laadukas kuramatto kodin eteiseen Future - Rullasta poikki -
  Alkaen 59,95 € m

  Kuramatto Future reunakanteilla soveltuu erinomaisesti eteismatoksi tai käytävämatoksi. Maton hyvä imukyky, nopeasti kuivuva polypropylen nukka ja vettä läpäisemätön pohja suojaa lattiaa. Valitse rullaleveys 135cm tai 200cm ja tilaa laadukas eteismatto pituudella 50cm - 500cm - Voit tilata myös OMAKOKO maton valitsemalla alla "Kyllä, haluan myös leikkauksen omaan kokoon" Oman koon voit valita ilman reunakantteja tai tilata pvc reunakanteilla vilkasliikenteiseen paikkaan

  Toimitusaika maksusta 3-5 viikkoa

per sivu
© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.