Takuuehdot

Markiisien takuuehdot

Toimittajan tiedot

Vermat Oy
LY- 1827071-1
Saarnimäenkuja 8 A - Liiketila 4
02760 Espoo
Sähköposti - myynti@vermat.fi

Yhteydenotto aina takuuehtoihin liittyvissä asioissa sähköpostitse

VERMAT.FI MARKIISIEN 
OSTO, HOITO, HUOLTO, KÄYTTÖ
 JA TAKUU


TOIMITUSEHDOT kotiinkuljetukselle ovat seuraavat:

Alle 220cm pitkät toimituspakkaukset toimitetaan tilaajan ovelle ja yli 220cm pitkät toimituspakkaukset toimitetaan tilaajan osoitteeseen katutasolle Tilaaja vastaa itse toimituspakkauksen eteenpäin kuljetuksesta kerroksiin. Toimitus saariin lähellä pakettina lähimpään noutopisteeseen mantereella

- tilaaja hyväksyy toimituksen allekirjoituksella rahtikirjaan
- tilaajan on merkattava kuormakirjaan paketin ruhjeet tai selkeän rikkoutumisen

Markiisi: Markiisi tilataan vermat.fi verkkokaupasta omilla valinnoilla. Jokaisen markiisin tilausleveys on kokonaisleveys runko-osineen. Markiisin ulottuma on seinästä ulottuma. Tutustu huolellisesti eri markiisityyppeihin. Tilaaja vastaa siitä, että tilattu markiisityyppi on asennettavaan pintaan sopiva kuten tiiliseinään tai kattotuoliin asennus. Markiisin asennusohjeet toimitetaan tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin. Asennusohjeet ovat kuvalliset ja englanniksi. Teknisissä tiedoissa on erittely siitä kuinka monta kannaketta tilaukseen sisältyy sekä nivelvarsien määrä eri leveyksissä.

Sähkömarkiisi: Sähkötoiminen markiisi korvaa käsiveivin. Markiisia ohjataan joko seinäkytkimestä tai kaukosäätuimestä tai erikseen tilattavasta Somfy Tahoma älyjärjestelmästä. Sähkömarkiisi asennetaan kuten veivikäyttöinen markiisi. Markiisi toimitetaan n. 2m avosähköjohdolla. Takuun ehtona on valtuutetun sähköasentajan käyttäminen sähkökytkennöissä, joita ovat itse markiisi, aurinko- ja tuulitunnistin sekä seinäkytkin. Mikäli tilaaja toimii toisin, vastaa hän kaikista vahingoista, myös välillisistä vahingoista. Mikäli tilaaja tilaa sähkömarkiisin ohjaukseen seinäkytkimen, on se asennettava sisätiloihin. Markiisin asennusohjeet toimitetaan tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin. Asennusohjeet ovat kuvalliset ja englanniksi. Teknisissä tiedoissa on erittely kuinka monta kannaketta tilaukseen sisältyy sekä nivelvarsien määrä eri leveyksissä.

Markiisikangas: 
Poista ensin irtolika kevyesti harjaamalla. Kangas pestään vedellä ja miedolla pesuaineella ja tarvittaessa pehmeää sientä tai harjaa apuna käyttäen. Kts. markiisihoitoaineet. Huuhtelu runsaalla vedellä pesun jälkeen mikäli käytetään muuta kuin cleandoctor.fi biologisesti hajoavia aineita. Liuotinaineiden    käyttö on kielletty. Märkänä sisäänrullattu kangas tulisi kuivattaa avattuna heti kun mahdollista. Märän kankaan epäpuhtaudet saattavat aiheuttaa pysyviä vaurioita kankaaseen. 

Mekanismi:  Nivelvarsien kallistuskulman säätöruuvien kireys tulee tarkistaa vuosittain. Muutoin markiisin mekanismi on huoltovapaa. Kätisyys mekanismille katsotaan katsottaessa markiisiin päin ulkoota sisään.

Käyttö:  Markiisia ei saa jättää ilman valvontaa ja se tulee kelata sisään tuulisella säällä (suositusarvo max 6m/s). 

Markiisi on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi auringonsuojana. Mikäli markiisia käytetään sadesuojana, kankaan kallistuskulman pitää olla yli 15 astetta riittävän kaadon saavuttamiseksi. 

Huolehdi aina, että kankaaseen ei pääse syntymään vesipusseja venymisen /rypistymisen/repeämisen estämiseksi.

Markiisi ei ole tarkoitettu kantamaan lumikuormaa, eikä sitä saa käyttää jäätyneenä

Huomioitava automatiikan käyttö talvioloissa; markiisi voi jäätyä, ota
automatiikka pois käytöstä.

Sähkökäyttöisissä markiiseissa on käyttökytkin sijoitettava sisätiloihin siten, että markiisin toiminta näkyy käytettäessä.

Takuu käsittää materiaalivikoja Vermat Oy valmistuttaman  markiisin runko- nivel- /sivuvarsi ja kangasosille

Takuu ei koske ilkivallan, luonnonilmiöiden (esim.tuulen), tulipalon,ilman epäpuhtauksien, sadeveden, saasteiden, noen tms.aiheuttamia vaurioita tai itse asennettaessa asennusvirheitä tai muita vastaavanlaisia vahinkoja.

Takuuseen ei sisälly tuotteen soveltumattomuus tilattuun asennuspaikkaan ellei tilaaja ole pyytänyt konsultaatiota Vermat Oy:ltä. Konsultaation edellytyksenä on lähi- ja kaukokuva

Tuotetta ei saa käyttää, jos siinä ilmenee virhe. Virheestä on ilmoitettava välittömästi Vermat Oy:lle, viimeistään viikon kuluessa, kun virhe on huomattu.  

takuuaika                           

Markiisin mekanismi, ohjauslaitteet (2 vuotta)
Markiisimoottorit / automatiikka: (2 vuotta)
Markiisikankaat: (2 vuotta)

takuun laajuus                  

Takuuseen sisältyy uudet osat etäkauppana sekä kuljetukset.

Takuuseen ei sisälly tuotteen irrotus- ja takaisin asennuskustannukset eivätkä niistä aiheutuneet matkakustannukset tai muut välilliset kustannukset.

© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.