Takuuehdot

Louvolite akkukäyttöisten rullaverhojen takuuehdot

Vermat Oy
LY- 1827071-1
Saarnimäenkuja 8 A - Liiketila 4
02760 Espoo
Sähköposti - myynti@vermat.fi

Yhteydenotto aina takuuehtoihin liittyvissä asioissa sähköpostitse


Takuuehtoihin sisältyy hoito-ohjeet, toimitus/käyttöehdot ja tekniset tiedot

 1. Takuu koskee rullaverhojen teknistä rakennetta, toimivuutta, komponentteja sekä materiaalin laatua sekä kestävyyttä normaali käytössä. Takuu ei koske muovitettu taustaisen, pimennysrullaverhon asentamista smyygin (ikkunasyvennyksen) sisään ja kankaan reunojen kääntymistä huoneeseen päin auringon kuumuudessa, koska tämä on luontainen muovitaustaisen kankaan käyttäytyminen.Tämä ehkäistään asentamalla rullaverho valoaukon ulkopuolelle kangasleveydeltään suurempana kuin valoaukko.
 2. Takuu ei koske väärinasennetun tai puutteellisesti paritetun akkurullaverhon toimimattomuutta.
 3. Tilaaja hyväksyy verkkokauppamme kankaan värisävyn ja struktuurin, mikäli näytettä ei ole pyydetty nähtäväksi. Kankaan kohdalla esitetty kuvaus on paikkansa pitävä, enemmän kuin tietokoneen näytöllä kuva kankaasta. Värisävyt heittelevät eri näytöllä eri tavalla. Värisävyt saattavat myös hieman vaihdella eri tuotantoerissä ja toimituksessa ja näytteiden värisävyissä voi olla hienoista eroavaisuutta. Asiakas hyväksyy nämä seikat tilatessaan rullaverhot verkkokaupastamme. Tilaaja saa tehtaaltamme pienen näytteen sen hetkisestä erästä niin pyytäessään. Toimitusaika näytteelle n. 1vko + tilauksen jälkeinen toimitusaika 3 päivää - 2 viikkoa.
 4. Takuu on voimassa toimituspäivästä 2 vuotta
 5. Takuuseen ei sisälly tuotteen soveltumattomuus tilattuun asennuspaikkaan ellei tilaaja ole pyytänyt konsultaatiota Vermat Oy:ltä. Konsultaation edellytyksenä on lähi- ja kaukokuva
 6. Takuuseen ei sisälly veitsellä avatun pakkauksen vahinkoja rullaverhon kankaalle, rungolle, narulle tai verhon rungossa olevalle vastaanottimen johdolle.
 7. Tuote valmistetaan ja testataan ennen pakkaamista, pakataan ja toimitetaan käyttökuntoisena. 
 8. Takuuseen ei sisälly puutteellisesti itse asennetun rullaverhon tippuminen ja siitä rikkoutuminen
 9. Takuuseen ei sisälly vaakatasossa vinoon asennetun rullaverhon reunojen rikkoutuminen kannakkeisiin. 
 10. Takuuseen ei sisälly käytöstä johtuvan rullaverhon tippuminen, kuten huolimattomasti asennettu rullaverho. 
 11. Takuuseen ei sisälly asiakkaan omat mittavirheet eikä tilauskaavakkeesta valittu väärä valinta leveysmitalle. Ei myöskään tilaajan itse kaventaman rullaverhon käytöstä johtuva kankaan hankautuminen kannakkeeseen ja rikkoutuminen. Rullaverhon omat muutostyöt poistavat verholta siltä osin takuun kuin muutostöitä on verholle tehty.
 12. Tilaaja itse vastaa tuotteen sijoittamisesta siten ettei rullaverhokangas ole altis ulkoisille roiskeille (vesi/rasva jne.)
 13. Akkutoiminen rullaverho on ensisijaisesti tarkoitettu sisätiloihin. Aurinkosuojakankaalla (screen 3% sekä screen 5%) akkutoimisen rullaverhon voi sijoittaa lasitetulle parvekkeelle, käyttölämpötilan ollessa yli 0 astetta. Pakkasella rullaverhoa ei saa käyttää.
 14. Normaali kuljetusvakuutuksemme korvaa kuljetusvahingot edellyttäen, että näkyvä vahinko kirjataan kuormakirjaan. Näkymättömistä vahingoista on ilmoitettava viipymättä Vermat Oy:lle sähköpostitse myynti@vermat.fi
 15. REKLAMAATIOTILANTEISSA edellytämme digikuvia viallisesta rullaverhosta sähköpostilla seuraavasti
  -  1kpl kaukokuva vahingosta/valmistusviasta
  -  1kpl lähikuva vahingosta/valmistusviasta
 16. Kuvaamme kaikki rullaverhot valmistusvaiheessa ja vertaamme kuvia reklamaatiokuviin
 17. Toimitamme valmistusviallisista korvaava rullaverho tai irrallisen akun, mikäli akun latauksessa ilmenee vikaa. Akku kestää 1-6 kuukautta riipuen verhon koosta ja kankaan painosta sekä päivittäisestä käytöstä. 1kk = erittäin runsas käyttö. 6kk normaali päivittäinen käyttö.
 18. Reklamaatiorullaverho tilaaja palauttaa vain pyydettäessä. Vermat maksaa palautuskulut.
  Tilaaja maksaa itse toimituskulut mikäli palauttaa pyytämättä.
 19. Mikäli takuukorjaukseen noudettu rullaverho osoittautuu toimivaksi, asiakas maksaa kuljetuskulut sekä työkulut.
 20. Tilaaja vastaa itse kaikista tilaamistaan kuluista, jotka aiheutuvat muusta kuin Vermatin takuukorjauksista.

Hoito-ohjeet

 1. Rullaverhon voi ripsua (harjata) tai pyyhkiä kostealla seuraavasti:
  - pimentävän- ja aurinkosuojakankaan voi pyyhkiä kostealla mikrokuituliinalla
  - muut kankaat ripsutaan (harjataan) ja tahra imeytetään kosteaan kankaaseen
  Pesuliuoksena suositellaan pelkkää vettä ja pyyhkeeksi mikrokuituliinaa.
 2. Pesuaineina ei saa käyttää happamia eikä emäksisiä aineita.
 3. Pesuaineena voi käyttää hankausaineetonta neutraalia yleispuhdistusainetta.
 4. Pesuvälineenä ei saa käyttää hankaavia sieniä.
 5. Pesuvälineenä voi käyttää froteeliinaa, mikrokuituliinaa tai pehmytsientä.
 6. Kankaaseen ei saa levittää hoitoaineita
 7. Akku ladataan 5-6h tai siihen asti, kunnes latauksen valo muuttuu vihreäksi. 
 8. Akun lataus suositellaan suoritettavan silloin, kun verho lakkaa toimimasta. Liian usein tapahtuva lataus heikentää akun ikää.

Toimitus- ja käyttöehdot rullaverhoille

 1. Rullaverho tilataan tilauskaavakkeesta
 2. Rullaverho on asennettava sisätiloihin.
 3. Akkukäyttöistä rullaverhoa ei saa asentaa ulkotilaan, kuten esim. lasitetulle parvekkeelle. Vaikka akku on tiiviisti putkessa, vaihteleva lämpötila kondensoi kosteutta akkutilaan ja vahingoittaa akkua.
 4. Asiakas hyväksyy tilauksessa värin mikäli ei ole pyytänyt näytettä. Värimääritelmä on paikkansa pitävä tuotesivulla esim. "vaalea harmaa". Nettikuva väristä tulostuu tilaajan näytössä konekohtaisen  värimääritysten mukaan.
  Värimääritelmä "vaalea harmaa" on yleisvärinimitys ja sisältää paljon eri nyansseja. Varmistaakseen oikean värin, tilaajan on pyydettävä näyte.
 5. Tilaaja noudattaa tilauskaavakkeen mittausohjeita
  Mikäli ohjeet eivät sovi omaan rullaverhokohteeseen, konsultaatiota voi pyytää sähköpostitse myynti@vermat.fi
  Kysymykseen mukaan digikuvat asennettavasta pinnasta. Tällöin virheet konsultaatiosta eliminoituvat.
  Vermat ei vastaa etämyynnissä mitoituksesta, ainoastaan oikean tyypin valinnasta sekä konsultoi mittauksessa. Konsultaatio aina kirjallisena. Suullinen konsultaatio ilman kuvia ei sido Vermatia. Asiakas vastaa kokonaisuudessaan väärästä tilauksesta ilman konsultaatiota.
 6. Vermat sitoutuu toimittamaan tilauksen sisällön mukaisen rullaverhon tilausvahvistuksen tiedoin muuttamatta tietoja.
 7. Mikäli asiakas on tehnyt väärän tilauksen (koko, väri, malli jne...), maksanut ja haluaa oikaista tilausta, on se
  tehtävä heti samana päivänä kuin itse tilaus.  Oikaisu sähköpostitse, johon liitetty tilausvahvistus.
  Vermat Oy oikaisee tilauksen ja lähettää oikaisusta maksumuutoksen, palautuksen tai lisäveloituksen mikäli tilaus ei ole ehtinyt siirtyä tuotantoon ja tilauksen sisältöä ei olla ehditty alkaa valmistamaan. Veloitamme muutoksesta muutosmaksun 5.00€
  Valmistuksen aloituksesta asiakas on velvollinen korvaamaan materiaalin osuus muutoksesta,
  mutta mikäli valmistus on ehtinyt pitkälle, valmiiksi rullaverhoksi, muutoksia ei oteta vastaan.
  Määrämittaisten, asiakkaan omilla mitoilla valmistettujen tuotteiden osalta palautus- ja peruutusoikeutta ei ole.
 8. Akkurullaverhon putki määräytyy tilauksen leveydestä, korkeudesta sekä kankaan painosta. Käytettävät putket ovat 40/45mm. Tilaaja ei valitse putkea, vaan verhon toimivalla ja kestävällä putkella. Mikäli tilaaja haluaa kaikki rullaverhot samalla putkivahvuudella, on tilaajan heti tilauksen jälkeen informoitava siitä vastaamalla sähköpostiin toimitettuun tilausvahvistukseen. Tämä aiheuttaa lisäkustannuksen, jonka Vermat Oy ilmoittaa ja laskuttaa eri laskulla ennen valmistusta.
 9. Tilausvahvistuksessa olevat mitat ovat korkeudeltaan käyttömittoja ja leveydeltään valinnan mukaan kangasmittoja tai kokonaismittoja (piikkimittoja)  Tilaaja hyväksyy tämän maksaessaan tilausta.
 10. Mikäli tilausleveys ja tilauskorkeus ylittävät rullaverhokankaan pakkaleveyden (esim. 200cm), valmistetaan rullaverho vaakasaumalla. Sauma näkyy tummennuksena. Ilman saumaa valmistetaan kapeat (alle 180cm) ja korkeat (yli 180cm) rullaverhot.
 11. Rullaverhoa ei saa käyttää siten, että kangas hankaa kannakkeisiin. Kangas on suoristettava tai
  asennus tarkistettava, että rullaverho suorassa. Asiakas vastaa itse käytöstään aiheutuvan rikkoutumisen.
  Mikäli kangas kelautuu vinoon, on se käsin suoritettava ja varmistettava kelautumisen suoruus ja se ettei
  kelautumisessa kangas puske kannakkeisiin. Kapeat rullaverhot kelautuvat herkemmin vinoon. Niitä on tuettava käsin kelautumaan suoraan niin useasti, että toimivat moitteetta.
 12. Tilaaja vastaa itse kaikista tilaamistaan muista kuluista. Vermat ei osallistu välillisiin kuluihin, kuten esim. asennuskustannuksiin mikäli tuote uusitaan takuukorjauksena.

                     

  Vermat / tilaajan vastuut

  Reklamaatiot on toimitettava sähköpostilla myynti@vermat.fi takuuehtojen mukaisesti kuvilla varustettuina.
  Mikäli jokin tuotteen osa on vahingoittunut tai tilaaja ilmoittaa sen toimimattomaksi kuvien kera, Vermatilla on oikeus pyytää osa takaisin tutkiakseen toimimattomuuden syy. Rullaverhoissa sellaiset osat kuten jousi ja ketjupää ovat irroitettavissa. Irrallisia osia kuten kannakkeet. Vermat maksaa takaisintoimituksen ja toimittaa toimivan osan tilalle. Mikäli tuote on toimiva, maksaa tilaaja kuljetuskustannukset.

  Vastuu tilausmitoista on asiakkaalla. Vermatilla on valmistus-, toimitus- ja tuotevastuu tilauksen mukaisesti. Toimitukseen liittyvät huomautukset 14 päivän sisällä vastaanotetusta toimituksesta. Vajaa tai puutteellinen lähetys korjataan välittömästi nopealla aikataululla. Tilaaja vastaa kaikista kuluista itse, mikäli noutaa puutteet omatoimisesti muualta kuin Vermat Oyltä. Vermat ei vastaa välillisistä kuluista.Tilaajan vastuulla on tuotepaketin/pakettien avaaminen 14 vuorokauden sisällä. Mikäli avaaminen tapahtuu myöhemmin, Vema vastaa harkintansa mukaan. Vastaanotetusta lähetyksestä yli 2kk ylittävistä huomatuksista toimituksen suhteen Vermat ei vastaa. 

© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.