Lapsiturva

Lapsiturva

Lapsiturvallinen rullaverho

Kaikki Vermat Oy:n toimittamat ketjukäyttöiset rullaverhot on varustettu lapsiturvallisella ketjulukolla. Ketjulukko antaa periksi mikäli ketjuun kohdistuu suurta voimaa. Ketjun toinen pää napsahtaa pois lukosta ja se työnnetään takaisin paikoilleen. 

Lapsiturvallinen
ketjulukko irronnut
Lapsiturvallinen
ketjulukko paikoillaan
Lapsiturvallinen ketjulukko Lapsiturvallinen ketjulukko


Rullaverhon valmistaja on Euroopan Unionin asettamien direktiivien EN13120, EN16433 ja EN16434 vaatimusten mukaisesti varustettava ketjullinen rullaverho ketjulukolla, joka estää lapsen kuristumista ketjuun. 

Jokaisessa lähetyksessämme on myös keltainen pussi, jossa tarra "HUOMIO - ÄLÄ HEITÄ POIS" - Sen sisällä on vahva ketjulukko ja ketjulle lapsiturvakappale, jonka kautta ketju on pujotettava. Vahva ketjulukko on hyvä vaihtaa silloin mikäli tilattu rullaverho on suuri ja siihen kokonsa puolesta kohdistuu suuri vetovoima

Älä heitä pois - pussi Sisältö
Rullaverhon lapsiturvallinen ketjulukko Rullaverhon lapsiturvallinen ketjulukko

 

Vahva ketjulukko ei anna periksi mikäli lapsi kietoo kaulan ketjun ympärille. Ketjulukon vaihtaminen tapahtuu siten, että nykyinen ketjulukko irroitetaan molemmista ketjun päistä ja vahva ketjulukko tilalle

 

Step 1 Step 2 Step 3
Rullaverhon vahva ketjulukko Rullaverhon vahva ketjulukko Rullaverhon vahva ketjulukko

 

Käytettäessä vahvaa ketjulukkoa, ketjun lapsiturvakappale on ruuvattava pitävästi seinään kiinni siten, että lapsi ei mahdu työntämään päätään ketjun ja seinän väliin.

Rullaverhon lapsiturvallinen ketjulukko

© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.