Vuokraa pesuri

Vuokraa pesuri

Tarjoamme Pääkaupunkiseudulla harjaavan matto- ja kalustepesurin vuokrauspalvelua toimituksella NOUTO MYYMÄLÄSTÄMME. Varmista pesurin saatavuus ilmoittamalla noutopäivä arkena MAANANTAI, KESKIVIIKKO, PERJANTAI klo 10-17 välillä tai LAUANTAINA klo 12-15 välillä. Varaustiedustelun voit tehdä täältä >> 

VUOKRAHINNASTO >>
Harjaava mattopesuri Mighty Pro ja lisävaihtoehtona kalustepesin yhdistettynä pesuriin


TIISTAI ja TORSTAI myymälämme on suljettu - Nouto MA palautetaan KE, nouto KE palautetaan PE, nouto PE palautetaan LA tai viikonloppuvuokralla palautus MA, nouto LA palautetaan MA ja sen vuokrahinta on normaali hinnaston mukainen (esim. ma/ke)

VUOKRAHINNASTO >>
Harjaava Spot Cleaner kalustepesuri

 

RugDoctor vuokrapesurit - Nouto ja palautus myymälään / Espoo - Pesureiden vuokraus tiedustelu >>

RugDoctor vuokrapesuri RugDoctor kalustepesin RugDoctor vuokrapesuri

Mattopesuri PRO
Vuokra alk 60e

Kalustepesin PRO
Vuokra alk 75e
Kalustepesin PRO liitetään mattopesuri PRO taakse
RugDoctor pikkupesuri RugDoctor pikkupesuri

Isot mattoalat
Mattopesuri PRO

Sohvakalustot
Mattopesuri PRO +
kalustepesin

SPOT Cleaner
Kalustepesuri
Autonpenkit, tuolit jne...

Spot Cleaner
Kalustepesuri
Vuokra alk 25e
Pesurien vuokraus ainoastaan myymälästä


Mattopesuri Mighty PRO - Pesuri sumuttaa pesuveden 1,9 bar voimalla tasaisesti pestävälle alalle samalla harjaten maton pohjia myöden. Pesuri soveltuu erinomaisesti kokolattiamatoille, irtomatoille ja kuramatoille. Pesurin harjas siirtää matosta kaikki irtoava hiekka, myös se hienojakoinen sementtijauholta muistuttava hiekka, joka ei lähde imurilla.

Edestakaisin nykyttävä harjas kerää matosta sellaista mitä matosta on hankala saada irti kuten eläin- ja ihmiskarvat sekä myös irroittaa villamatosta irrallisen nukan jolloin maton pöliseminen vähentyy vähentäen samalla allergisoivia tekijöitä huoneilmassa.

Koska RugDoctor mattopesussa vesi ainoastaan käväisee matossa, pesurilla voi pestä maton parketin päällä. Tämä onnistuu siksi, koska maton pohja ainoastaan nihkeytyy ja erillistä pesuaineen huuhtomista ei suoritetaRugDoctorpesussa. RugDoctor pesu = edestakaisin veto. Pesu on suoritettu. Mikäli matto on likainen, uusintapesu seuraavana päivänä. Enempää kuin 1 x edestakaisin pesua ei suositella / pesukerta.

Mattopesu RugDoctor Mighty PRO vuokrapesurilla

Pesijä ainoastaan painaa nappia ja vetää pesuria taaksepäin, pesuri tekee itse työn. RugDoctor pesutapa eroaa täysin markkinoilla olevista pesureiden pesutavasta. RugDoctor pesun jälkeen mattopesuainetta (ei myöskään kalustepesuainetta) huuhdota pois. Tämä johtuu pesuaineen ominaisuudesta, biologisesta hajoavuudesta. Pesuaine Carpet Detergent jatkaa puhdistamistaan niin pitkään kun tekstiilin nukka on kostea suoritetusta RugDoctor pesusta. Kun nukka on rutikuiva, tekstiili on pehmeän kuohkea ja väriltään lähempänä alkuperäsitä kuin koskaan aiemmin. Pesuainejäämiä ei ole.

Perinteinen pesutapa on täysin erilainen. Ensin suihkutetaan pesuaine tekstiilille, annetaan vaikuttaa ja tämän jälkeen puhtaalla vedellä huuhdellaan pesuaine likoineen pois. Tähän pesutapaan harvemmin sisältyy harjapesu, vaan kyse on enemmän suihkutus ja imu-tekniikasta. Perinteiseen pesutapaan sisältyy tekstiilin vettyminen, märkähaju sekä pestyn tekstiilin nopea likaantuminen mikäli pesuainetta ei ole huuhdeltu tarpeeksi tehokkaasti pois. Tekstiiliin jätetty pesuaine muuttaa tekstiilin elottomaksi ja harmahtavaksi. Myös runsaan veden käytön johdosta paikallaan tasopestävät matot erittävät märkähajuja, jotka ovat lähtöisin maton pohjasta ja siellä olevasta liasta ja bakteereista, jotka lisääntyvät kosteudessa.

Kalustepesu RugDoctor Mighty PRO vuokrapesurilla

Kalustepesin liitetään mattopesurin takaliitäntöihin. Pesurissa on erillinen kytkin mattopesulle ja kalustepesulle. Kytkin vaihdetaan kalustepesuasentoon ja pesu kalustepesimellä on mahdollinen. Kalustepesimen 4m pesuvesi- ja likavesiputket mahdollistavat esim. tekstiilimaton pesun portaissa. Kalustepesimessä on pedaali, jota painamalla pesuvesi suihkutetaan pestävälle pinnalle. Pesimessä on myös kiinteä harja, jolla voi varovasti harjata pinttymäkohtia. 

Kalustepesussa käytetään Oxy Power Fabric Cleaner kalustepesuainetta, jossa on happilisä tehostamassa lian tehokasta irtoamista. Pesuaine on biologisesti hajoavaa ja erillistä huuhtomista ei saa suorittaa. Pesun jälkeen pesuaine jää tekemään työtänsä, lian irrottamista. Kuivuttuaan pesuainejäämiä ei ole. 

Pikku kalustepesuri Spot Cleaner

Vuokrapesuri Spot Cleaner soveltuu erinomaisesti pienten pesujen tekoon kuten auton penkit, asuntovaunun tekstiilit, veneen tekstiilit tai vaikkapa kynnysmatto. Pesurin pedaalissa on nykyttävä moottoroitu harja, jonka saa kytkimellä ON/OFF - Spot Cleaner pesurissa käytetään Oxy Spot Cleaner kalustepesuainetta. 

Kalustepesuri Spot Cleaner menee pieneen tilaan ja sitä on helppo kuljettaa mukana

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.