Logomatto

Logomatto

Laadukas kudottu logomatto nitriinikumipohjalla yrityksen ulkotilaan tai sisään. Valmistettu PET kierrätysmateriaalista. Palosuojattu Dfl-S1 julkitilamatto. Kudotussa logomatossa logo ja teksti ovat kestävämpiä kuin mattoon painettu logo. Vilkasliikenteisessä paikassa painettu logo haalistuu. Kudotussa logossa logo ja teksti kestää kirkkaana niin kauan kuin matossa on nukkaa.

View as Ruudukko Luettelo

3 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Laadukas kudottu logomatto nitriinikumipohjalla yrityksen sisätilaan. Valmistetaan tilaajan antamin mitoin sekä painatusaineistolla. 598 Logomatto valmistettu PET kierrätysmateriaalista. Palosuojaluokitus Dfl-S1 ja on julkitilamatto. Kudotussa logomatossa logo ja teksti ovat kestävämpiä kuin mattoon painettu logo. Vilkasliikenteisessä paikassa painettu logo haalistuu. Kudotussa logossa logo ja teksti kestää kirkkaana niin kauan kuin matossa on nukkaa.

    Pyydä tarjous matosta

  2. Laadukas kudottu logomatto nitriinikumipohjalla yrityksen ulkotilaan. Valmistetaan tilaajan antamin mitoin sekä painatusaineistolla. 599 Logomatto kestää ulkoilmaa kautta vuoden. Kudotussa logomatossa logo ja teksti ovat kestävämpiä kuin mattoon painettu logo. Vilkasliikenteisessä paikassa painettu logo haalistuu. Kudotussa logossa logo ja teksti kestää kirkkaana niin kauan kuin matossa on nukkaa.

    Pyydä tarjous matosta

per sivu
© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.