Nivelvarsimarkiisi

Nivelvarsimarkiisi

Selt - Nivelvarsimarkiisit - Terassimarkiisit

Veivikäyttöisenä tai sähkötoimisena - Kaukosäätimellä tai wifiohjauksella - Tuuli/aurinkoanturilla ja tärinätunnistimella. Pyydä tarjous Euroopan johtavan markiisivalmistajan Seltin tuotteista valitsemalla markiisi, kangas ja täyttämällä tiedot!

Toimitusaika 3-5 viikkoa maksusta

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. LEVEYS 195-700cm välillä - ULOTTUMAT 160/210/260/310/360cm

  Pyydä tarjous Australia nivelvarsimarkiisista

  Australia nivelvarsimarkiisi on veivikäyttöinen tai sähkötoiminen, seinäkytkimellä tai kaukosäädöllä. Kaukosäätötoimintoon voi lisätä alla aurinko- ja tuulitunnistin sekä tärinätunnistin, jolloin markiisi alkaa itse sulkea itseään. Sähkötoimintoon kaukosäädöllä voi myös yhdistää Tahoma wifipäätelaitteen, joka mahdollistaa markiisin ohjauksen kännykästä mistä tahansa paikasta - Voit pyytää kankaista pdf-esitteen sähköpostitse myynti@vermat.fi tai valita kuvista mieleisen markiisikankaan. Kaikki akryylikankaat home- ja teflonsuojattuja.

 2. LEVEYS 200-500cm välillä - ULOTTUMAT 160/210/260/310cm

  Pyydä tarjous MALTA nivelvarsimarkiisista

  Malta nivelvarsimarkiisi on veivikäyttöinen tai sähkötoiminen, seinäkytkimellä tai kaukosäädöllä. Kaukosäätötoimintoon voi lisätä alla aurinko- ja tuulitunnistin sekä tärinätunnistin, jolloin markiisi alkaa itse sulkea itseään. Sähkötoimintoon kaukosäädöllä voi myös yhdistää Tahoma wifipäätelaitteen, joka mahdollistaa markiisin ohjauksen kännykästä mistä tahansa paikasta - Voit pyytää kankaista pdf-esitteen sähköpostitse myynti@vermat.fi

 3. LEVEYS 200-530cm välillä - ULOTTUMAT 160/190/220/250cm

  Pyydä tarjous Silver Plus nivelvarsimarkiisista

  Silver Plus nivelvarsimarkiisi on veivikäyttöinen tai sähkötoiminen, seinäkytkimellä tai kaukosäädöllä. Kaukosäätötoimintoon voi lisätä alla aurinko- ja tuulitunnistin sekä tärinätunnistin, jolloin markiisi alkaa itse sulkea itseään. Sähkötoimintoon kaukosäädöllä voi myös yhdistää Tahoma wifipäätelaitteen, joka mahdollistaa markiisin ohjauksen kännykästä mistä tahansa paikasta - Voit pyytää kankaista pdf-esitteen sähköpostitse myynti@vermat.fi tai valita kuvista mieleisen markiisikankaan. Kaikki akryylikankaat home- ja teflonsuojattuja.

 4. AINOASTAAN SÄHKÖTOIMINEN - LEVEYS 450-650cm välillä - ULOTTUMAT 400/450/500cm

  Pyydä tarjous Giant nivelvarsimarkiisista

  Giant nivelvarsimarkiisi ainoastaan sähkötoimisena, seinäkytkimellä tai kaukosäädöllä. Kaukosäätötoimintoon voi lisätä alla aurinko- ja tuulitunnistin sekä tärinätunnistin, jolloin markiisi alkaa itse sulkea itseään. Sähkötoimintoon kaukosäädöllä voi myös yhdistää Tahoma wifipäätelaitteen, joka mahdollistaa markiisin ohjauksen kännykästä mistä tahansa paikasta -

per sivu
© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.