Tahoma Switch

Lisätarvike Somfy Sonesse RTS sähkörullaverholle - Tahoma Wifi päätelaite kännykällä tapahtuvaan rullaverhojen ja monen muun Somfy yksikön ohjaukseen paikasta riippumatta - Ei korvaa kaukosäädintä

299,00 €

Yksityiskohdat

Tahoma Switch

 
KÄYTTÖKOHTEET
 
Hälytyslaitteet, Markiisit, Kamera, Verhot, Ulkosälekaihdin, Ulkopuoliset screenit, Autotallin ovi, Portti, Termostaatti, Kaihtimet, Valaistus, Pergola, Valkokankaat, Rolling shutter, Smart Home
 
TEKNOLOGIA
 
RTS
IO
Zigbee
 

Tiedot ja tekniset tiedot

Täydellisin ja laajenevin TaHoma-ympäristön ohjauskokemus älysovelluksesta kotiautomaatioon saakka

- Painikkeen kosketuksella, sovellusohjauksella ja jopa ääniohjauksella toimiva TaHoma switch tarjoaa skaalautuvan älykotiratkaisun kaikkien käyttöön.
- Tahoma switch ohjaa Somfyn ja sen kumppanien isojen tuotemerkkien tärkeitä kotivarusteita (kaihtimia, sälerullaimia, ovia, portteja, ikkunoita, lämmitystä, valaistusta, kameroita, hälytysjärjestelmiä ym.) lisäten turvallisuutta, kohottaen energiatehokkuutta ja parantaen jokapäiväistä mukavuutta.
- Nykyään valikoimassa on yli 280 varustetta ja 21 isoa kotilaitteiden tuotemerkkiä, joten tarjolla on yksi täydellisimmistä älykodin kokemuksista.
- Natiivi-integroitujen io-homecontrol-, RTS- ja Zigbee 3.0 -käytäntöjen ja yhteensopivien pilvipalvelujen ansiosta Tahoma switch on laajeneva ratkaisu, johon ihmiset voivat lisätä laitteita mielensä mukaan.
- TaHoma switch on yhteensopiva myös Google Assistantin, Amazon Alexan ja Apple Homekitin kanssa, joten käyttäjäkokemusta voi laajentaa ääniohjauksella.

Laajeneva älykotiratkaisu

- Nykyään TaHoma switch on yhteensopiva yli 280 laitesarjan kanssa, mukaan lukien kaikki Somfyn tuotteet ja kodin isot tuotemerkit sekä ääniavustimet, kuten Apple Homekit, Google Assistant ja Amazon Alexa, joten se on suunniteltu markkinoiden täydellisimmäksi älykotiratkaisuksi.
- TaHoma switchin käyttö on hyvin helppoa aloittelevalle tai jo edistyneelle omakotitalossa tai huoneistossa asuvalle käyttäjälle riippumatta järjestelmän koosta ja varusteiden lukumäärästä

Paino (pakkauksen kanssa) : 0.428 kg

Leveys (pakkauksen kanssa) : 85 mm

Korkeus (pakkauksen kanssa) : 115 mm

Somfy Tahoma Switch

 

© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.