Aurinkosuojatuotteiden mittaus- ja suunnittelukäynti

Mittaus- ja suunnittelupalvelumme on tilattavissa alla oleville paikkakunnille. Tuomme malliston / mallistot mukanamme ja konsultoimme paikan päällä oikeat ratkaisut. Vermat Oy vastaa mitoista ja tuotteen soveltuvuudesta konsultointinsa mukaan. Mittauspaikkakunnat ovat myös asennuspaikkakuntiamme.

80,00 €

Yksityiskohdat

Mittaus- ja suunnittelupalvelumme Pääkaupunkiseudulla + ympäristökunnat - Valitse paikkakuntasi - Tilaa ja maksa. Tuomme näytteet mukanamme. Voit itse katsoa sopiva materiaali kotonasi. Valitse tilauskaavakkeessa mitkä verhotuotteet haluat mitata. Mikäli valitset MUU, ilmoita suunnitelmasi tarkistusmittaajalle. Tuomme mahdollisuuksien mukaan näytteet mukanamme.

MITTAUS - JA SUUNNITTELUPALVELUMME  SISÄLTÄÄ:

Mittaus- ja suunnittelupalvelumme seuraavasti: Maksetun mittaus- ja suunnittelutilauksen jälkeen edustajamme soittaa ja sopii käyntiajan tilauksen aiheesta/aiheista. Edustajamme tuo ne näytteet mukana, jotka ovat valittuina tilauksessa. Tilaajan on siis tiedettävä etukäteen, mistä tuotteista mittaus/suunnittelu suoritetaan.

Mittaus- ja suunnittelupalvelu ei sisällä uusinta käyntiä ja toisten mallien näyttämistä. Yksi käynti / yksi talous / mittauskäynti. Vermat tekee käynnin jälkeen tilausvahvituksen/laskun ja hinnoittelu verkkokauppahinnoin, jotka ovat tilaajalle markkinahinnaltaan hyvin huokeat, jopa halvat.

Mittaus- ja suunnittelukäynnin jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kaikki yksityiskohdat sovituista tuotteista kohteittain. Mittaus- ja suunnittelukäynti sisältää yhden laskennan/kohde ja sen jälkeen yhden muutoksen samoilla mitoilla samoista tuotteista. Tilaajan on siis päätettävä mittausvaiheessa yhdessä asentajan kanssa mikä on tuotteen lopullinen mitta ja asennuspaikka. Uusintakäynti maksaa uuden mittausmaksun. 

Mittaus- ja suunnittelukäynti ei sisällä ruuveilla karmiin kiinnitettyjen ikkunoiden koeavaamista. Mittaus suoritetaan parvekeverhoja lukuunottamatta huonetilassa. Mikäli tilaajan taloyhtiössä on suoritettu ikkunakarmien maalausta ja ikkunakarmit liimautuneet toisiinsa kiinni, Vermat ei suorita ikkunoiden väkisin avaamista mittauksen tai asennuksen yhteydessä. Avaamisen suorittaa tilaajan huoltoyhtiö tai valtuutettu ikkuna-alan yritys. Tilaajan on hyvä varmistaa etukäteen  ikkunoiden esteetön avaus ennen tilaamansa asennuspalvelun toteutusta, jotta ei tule lisäkulua uusintakäynnistä.

Mittauksessa tilaajan pyynnöstä voimme mitata yli 340cm korkeat ikkunat, mutta asennusta emme suorita kuin tilaajan asettamilta asennustelineiltä yli 340cm korkeissa tiloissa. Asennus suoritetaan maksimissaan korkeilta A-tikkailta. Jatkotikkaita emme käytä työturvallisuus syistä yli 340cm.

Tilaaja voi muuttaa tilauksen sisältöä ainoastaan samassa aiheessa, ei pyytää uutta laskelmaa toisesta tuoteryhmästä tai saman tuoteryhmän eri aiheesta. Sama aihe voi olla saman aiheen eri hintaryhmät. Mittaus- ja suunnittelumaksu sisältää korkeintaan 2x eri hintalaskelmat samaan mittausmaksuun. Seuraavista laskelmista Vemalla on oikeus laskuttaa +35e / laskelma.

VASTUU

Vermat Oy vastaa mitoista ja tuotteen soveltuvuudesta mitattuun paikkaan.

MITTAUS - JA SUUNNITTELUPALVELUMME JÄLKEISEN TILAUSVAHVISTUKSEN VOIMASSAOLOAIKA:

Käynnin jälkeen toimitetaan tilausvahvistus tilaajan sähköpostiin. Tilausvahvistuksessa maksutiedot ja eräpäivä. Tilausvahvistus aktivoituu maksulla ja poistuu maksamattomana. Eräpäivä päiväyksestä 6 päivää. Maksamattomana tilausvahvistus poistetaan järjestelmistämme kahden viikon jälkeen. Myöhemmin maksetun laskun Vermatilla on oikeus perua. Tarjouslaskelma yksityistietoineen on kokonaisuudessaan voimassa kaksi viikkoa.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Top customer reviews

Ei arvosteluja

© 2022 Vermat Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.